Conveior cu role extensibil de la 2 m la 4 m

Conveior cu role ajustabil de la 2 m la 4 m
Este realizat din foi metalice 9 la cerere poate fi din otel inoxidabil)
Intrega structura este galvanizata
Conveiorul poate fi regalat pe inaltime
Rotile rotative poti fi regalte si ele
Rotile au dimensiune de 80 mm si sunt cu frana

Mixer si blender pentru produse pulverulente

Dispozitivul este folosit pentru a amesteca produse pulverulente cu lichide, astfel obtinandu-se o compozitie omogena si textura moale.

Usor de manevrat, usor de curatat, imbunatateste textura produsului, reduce timpul de procesare, produce procese repetabile, usor de operat

Aplicabilitate pentru:
- lactate
- bauturi
- mancaruri
- cosmetica
- bio-farmacie

Diverse aplicatii:
- dizolvare
- textura
- mixare
- dispersare
- emulsificare

Ambalare produse: pulbere, granule, lichide si pasta.

Modelul vertical de ambalaj tip stick este o masina verticala de umplere automata si de etansare pentru productii de pana la 400 pachete / min. Acesta a fost proiectat pentru produsele alimentare, cosmetice si industria farmaceutica. 

Produse: pulbere, granule, lichide si pasta. Stick-ul-Pack este o alternativa mult mai bine la plic patrat conventional: dand economii de pana la 45% din hartie si costurile asociate, precum si o capacitate mai mare plic.

Acesta este un sistem utilizat pentru produsele cu curgere libera si pot fi completate in volum. Sistemul cuprinde un buncar din otel inoxidabil, cu un set diferit interschimbabil de cupe. 

Acesta este un sistem de umplere pentru produsele cu curgere libera si pentru produse pulverulente si a produselor volatile. 

Disponibil in doua versiuni: servomotorul si sistem de ambreiaj / frana.

Masina compacta realizare si umplere pungi

Seria Compact au fost creata pentru a produce plicuri plate cu 3 si 4 etansari laterale, pornind de la rola si adecvate pentru a produce plicuri mai mari si cu o gama mai mare de produse diferite.

Pornind de la procesul de fabricatie foarte flexibil, punga este fabricata pas cu pas, si acordand o atentie deosebita fiecarei statii, astfel incat fiecare pas sau fiecare proces se face intr-un mod perfect. 

Masina poate fi livrata in versiune single, duplex, triplex sau cuadruplex in functie de viteza dorita si tipul de plic care urmeaza sa fie obtinut.

Masina de ambalare orizontala in pungi ( stand up)

Masinile T-H 15 la 36 STU sunt modele automate orizontale, forma ll si sigilare, realizate in versiunea simplex si versiunea duplex.

Masina poate forma automat plicuri cu trei si patru fete care sa ambaleze o gama larga de produse de la pulbere, granule, produs solid, lichide de joasa si inalta vascozitate.

Rola termo-sigilabila trece prin mai multe etape pana la forma finala (in functie de nevoia clientului) prin pliuri intermitente, intai materialul in forma de "V" si apoi forma ll si pungile se inchid apoi se deplaseaza ca un grup la statia de taiere.

In functie de produse si modul de aplicare, pot fi cuplate cu:
- melcul de umplere pentru produse sub forma de pulbere, cum ar fi: cafea instant, farmaceutice, etc.
- cupa volumetrica pentru produse granulate.
- pompa cu piston de umplere pentru produsul lichid cu vascozitate scazuta si ridicata.

Masina de umplere si sigilare a pungilor pre-formate

Masina pentru umplerea si sigilarea pungilor pre-formate stand-up a fost proiectata pentru utilizator avand siguranta unei igiene de inalta calitate.

Aceasta masina este folosita pentru o gama larga de produse, cum ar fi produsele alimentare si bauturi, hrana pentru animale de companie, detergenti, cosmetice, produse chimice etc.

Conceptul de design modular permite o mare flexibilitate in ceea ce priveste tipul si numarul de produse care urmeaza sa fie umplute, precum si dimensiunile pungi.

Masina rotativa cu 8 statii Pick-Fill-Seal

Masina cu 8 statii de Pick-Fill-Seal cu tehnologia multifunctionala rotativa. Aceasta masina a dispune de o tehnologie de generatie urmatoare, oferind mai multe solutii de ambalare in forma punga pentru multe industrii.

Masina este robust si compacta, operate prietenoasa, usor de curatat si intretinut.
Masina de mare precizie este controlata printr-un automat programabil, cu cele mai recente servo sisteme de sincronizare a miscarii.